Soorten

Vooral in de winter is het lekker om hoogpolige vloerbedekking op de vloer te hebben liggen, zo kun je lekker op bloten voeten in huis lopen zonder het koud te krijgen.

 


Voor de mensen die van een wat strakkere vloer houden die overal mee gecombineerd kan worden qua meubels en kleuren, is parket vaak ideaal.

 


Sisal vloerbedekking of tapijt is een sterk product dat wordt gemaakt van plantaardige garens die hun vorm krijgen van bastvezelmateriaal.

 

 


In dit artikel kun je lezen wat nu precies een vinyl vloerbedekking is, hoe je deze het beste kunt onderhouden en waar deze te verkrijgen is.

 

 


Een slaapkamer is een belangrijke ruimte in huis en er worden heel wat uurtjes in doorgebracht. Belangrijk hierbij zijn de indeling en de inrichting van de slaapkamer en het kleurgebruik. De vloerbedekking is hierin een belangrijke factor.


Bij het begrip vloerbedekking moet je denken aan alle soorten en materialen, dus zowel harde als zachte varianten. In dit artikel zullen we het hebben over zachte tapijttegels en de kenmerken hiervan.

 


Is uw oude trap aan een opknapbeurt toe, dan is het misschien tijd voor een mooie nieuwe bekleding voor uw trap.

 

 


Vloerbedekking is er in veel verschillende soorten en uitvoeringen. Voor iedere ruimte en ieder doeleinde is er wel een geschikte uitvoering te vinden, zo ook voor kantoren en bedrijfsruimtes.

 


Het is niet verstandig om sommige vloerbedekkingen in een bepaalde ruimte te leggen. In een keuken leg je bijvoorbeeld niet zo snel tapijt neer, maar wat dan wel?

 


Vloerbedekking kan gemaakt worden van onder meer garens, wol, grind, hout, kurk, natuursteen en kunststof. Dit artikel richt zich op voordelen, kenmerken en kosten van marmoleum.

 


Zeil is de populaire benaming voor vloerbedekking van vinyl of linoleum. Zeil is heel eenvoudig schoon te maken en schoon te houden.

 


Voor bedrijven en dergelijke zijn speciale vloeren ontwikkeld, genaamd projectvloerbedekking.

 

 


Een voorbeeld van een onderhoudvriendelijke vloer is een rubberen vloerbedekking en hier gaan we in dit artikel dieper op in.

 

 


Een vloer van hout ademt sfeer uit en voegt iets aan je huis toe. Het geeft een gevoel van warmte en gezelligheid en daarnaast past het in vrijwel iedere stijl, van klassiek tot nostalgisch en van modern tot tijdloos.


De vloerbedekking voor in uw auto is verkrijgbaar in vele kleuren, modellen, materialen en kwaliteiten.

 

 


Mocht je voor zachte vloerbedekking, ook wel tapijt genoemd, kiezen dan kan dit artikelĀ nuttig zijn. We gaan het namelijk in dit informatieve artikel hebben over Desso.

 


Tegenwoordig wordt er ook veel gebruik gemaakt van natuurlijke vloerbedekkingen en hieronder vallen onder meer katoen, wol en kokos.

 

 


Laminaat lijkt op hout en je kunt het in veel gevallen zelfs met het blote oog amper van elkaar onderscheiden.

 


Erg belangrijk bij het leggen van een nieuwe vloer is een goede ondergrond.